Over ons

overons

Nee, we heten niet Fred&Ed... en we zijn ook niet getrouwd. Dat zijn wel de meest voorkomende vragen die we krijgen. Ruim tien jaar geleden zijn we elkaar tegengekomen bij Unilever, waar we beiden Category Manager waren. Unilever was een prachtige leerschool, en als je dag in dag uit bezig bent met sterke merken, dan droom je er natuurlijk van om zelf een merk in de markt te zetten. Dus dat hebben we gedaan. In 2003 zijn we begonnen met het kindermerk Fred&Ed, een merk voor kinderen in de leeftijdsgroep 4-12 jaar. Leuke, innovatieve food producten passend in een verantwoord voedingspatroon en dat in zoveel mogelijk productcategorieen in de supermarkt.  

Wouter Pol doet de verkoop binnen ons bedrijf. Hij heeft eerder ook bij Hoogvliet en C1000 gewerkt, dus kent het klappen van de retailzweep. Bij Unilever was hij  Category Manager IJs en die koelbloedigheid komt hem goed van pas als verkoper in het retailkanaal. Hij draait inmiddels langer mee dan de meeste Category Managers van zijn klanten en toert het hele land door in zijn trots de Citroen CX (voor zolang als dat nog duurt...).
Heeft u vragen dan kunt u hem bereiken op telefoonnummer: 06-14585684 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Karin Lowik doet de inkoop, productontwikkeling en marketing binnen ons bedrijf. Bij Unilever heeft ze diverse functies gedaan, van inkoper tot Categroy Manager, dus zij is van alle markten thuis. Als drukke moeder van twee, kan ze zich feilloos verplaatsen in de doelgroep van Fred&Ed en gelukkig ontbreekt het haar daar niet aan!
Heeft u leuke ideeen voor een samenwerking, dan kunt u haar bereiken op telefoonnummer: 06-14585685 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.