Fred & Ed

Fred&Ed

Met het kindermerk Fred&Ed richten wij ons op kinderen in de basisschool leeftijd. Fred&Ed zijn de characters die het merk dragen. Onder dit merk hebben we een heel assortiment producten die toegespitst zijn op kinderen.

Het assortiment bestaat uit diverse tubes broodbeleg, hartig en zoet en daarnaast Rockies, een soort vlokken met Funstones voor op de boterham. Met ons broodbeleg willen we het weer leuk maken aan tafel, zodat kinderen met plezier hun boterhammen opeten. Omdat kinderen via dranken veel suikers binnenkrijgen hebben en teveel zoetstoffen ook niet goed zijn voor kinderen, hebben we smaakwater met lekkere fruitsmaakjes en vruchtensiropen met veel fruit. Voor al onze dranken geldt dat ze minder suiker en geen zoetstoffen bevatten. Voor meer informatie over onze producten kunt u kijken op onze site www.fredened.nl

We hebben naast de producten die we zelf ontwikkelen en vermarkten ook een aantal licentie samenwerkingen. Zo hebben we een samenwerking met The Greenery voor groente en fruit onder het Fred&Ed merk en is hier al een heel assortiment ontstaan, van tomaatjes tot appels en mini-paprikaatjes tot blauwe bessen. Ook hebben we een samenwerking met Vergeer Kaas die Kaasrondjes onder ons merk op de markt brengt.